Logo

"Inzicht in de resultaten van het onderzoek"

Robeco Pensioenen

Deelnemersonderzoek 2021

De professional in je houdt graag de touwtjes in handen. Je regelt natuurlijk je zaken zelf of je zorgt dat het naar jouw wens wordt uitgevoerd. Dat wil je toch ook als het om jouw pensioen gaat? Zeker nu het nieuwe pensioenstelsel eraan komt? In september van dit jaar kreeg jij de kans invloed uit te oefenen op jouw inkomen voor later.

 

Die kans hebben een groot aantal (oud) collega’s niet laten schieten. 384 actieve deelnemers, gepensioneerden en slapers namen de tijd om de vragen in het deelnemersonderzoek te beantwoorden.

Waarom een deelnemersonderzoek?
Nederland krijgt een nieuw pensioenstelsel. Binnen nu en 2027 gaat deze voor iedereen gelden. De invoering hiervan heeft ook gevolgen voor Pensioenfonds Robeco. Het bestuur moet de komende tijd keuzes maken over onder andere het beleggingsbeleid en duurzaam beleggen. Daarbij is inzicht in de wensen en behoeften van alle deelnemers van Pensioenfonds Robeco een onmisbaar vertrekpunt. Jouw antwoorden stellen ons in staat ons beleid nog beter af te stemmen op ieders wensen en behoeften.

© 2023 Stichting Pensioenfonds Robeco | Ontwerp en realisatie: Catapult creëert