Logo

"Actueel nieuws over ons pensioenfonds"

Deelnemersonderzoek: bemoei je nu met jouw inkomen van later!

Geplaatst op: 14-09-2021

Rond 20 september ontvang je een uitnodiging deel te nemen aan een deelnemersonderzoek. Laat de kans om invloed uit te oefenen op jouw pensioen niet schieten en maak nog geen 10 minuten tijd vrij.

Het nieuwe pensioenstelsel dat in Nederland wordt ingevoerd, heeft direct gevolgen voor  jouw inkomen later en voor het Pensioenfonds Robeco. Het bestuur moet de komende tijd keuzes maken over onder andere het beleggingsbeleid en duurzaam beleggen. Daarbij is inzicht in de wensen en behoeften van zoveel mogelijk deelnemer van Pensioenfonds Robeco een onmisbaar vertrekpunt.

Om een goed beeld te krijgen heeft Pensioenfonds Robeco daarom onafhankelijk onderzoeksbureau Motivaction gevraagd een onderzoek onder haar deelnemers uit te voeren. Binnenkort ontvang je  hiervoor een uitnodiging.

We willen jou van harte uitnodigen deel te nemen. Jouw antwoorden stellen ons in staat ons beleid  nog beter af te stemmen op de wensen en behoeften van al onze deelnemers.

N.B. Het kan zijn dat de uitnodiging in uw ongewenste e-mail terecht komt, omdat de uitnodiging afkomstig is van Motivaction als externe partij. Check dan zeker ook je box ongewenste mail.

 

<meer weten over het onderzoek?>

Ga terug

© 2023 Stichting Pensioenfonds Robeco | Ontwerp en realisatie: Catapult creëert