Logo

"Actueel nieuws over ons pensioenfonds"

Deelnemersonderzoek: doe je mee?

Geplaatst op: 05-05-2023

Tussen 15 en 31 mei laten we een deelnemersonderzoek uitvoeren. Met dit onderzoek verzamelen we waardevolle informatie over hoe jij denkt over jouw pensioen. Dat is belangrijk omdat er nu voorbereidingen worden getroffen voor de pensioenregeling van straks. Hoe beter we weten wat jij belangrijk vindt, hoe beter dat straks is in te passen

Het pensioenstelsel in Nederland gaat namelijk veranderen. Pensioenen worden individueler en er komt meer keuzevrijheid. Des te belangrijker is het dat het pensioenfonds weet wat jij belangrijk vindt.

Hoe werkt het onderzoek?
Montae & Partners voert dit onderzoek namens Pensioenfonds Robeco uit. Hiervoor krijg je binnenkort een e-mail of een kaart met een link toegestuurd. Via deze link kan je de vragenlijst invullen. Jouw antwoorden worden samengebracht met de antwoorden van andere deelnemers. Deze informatie wordt gebruikt om beter inzicht te krijgen hoe de deelnemers van Pensioenfonds Robeco denken over belangrijke pensioenonderwerpen. De uitkomsten worden vervolgens met ons besproken en op deze website met je gedeeld.

Jouw deelname aan het onderzoek stellen we zeer op prijs.

Hoe beschermen we uw privacy?
Jouw privacy is veilig. Montae & Partners gaat met aandacht om met jouw antwoorden. Zij zorgen ervoor dat jouw antwoorden niet naar je terug te herleiden zijn. Bij de verwerking van jouw informatie houden zij zich aan de privacywetgeving.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees hier meer over het onderzoek

Ga terug

© 2023 Stichting Pensioenfonds Robeco | Ontwerp en realisatie: Catapult creëert