Digitaletoegankelijkheidsverklaring

pensioenfonds_robeco_headerbeeld-14-aspect-ratio-1290-332

Wij vinden het belangrijk dat iedereen internet kan gebruiken. Daarom hebben we er hard aan gewerkt om onze website voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

Wij proberen dan ook te voldoen aan niveau AA van de WCAG 2.1 richtlijnen. Deze richtlijnen zijn bedoeld om websites ook toegankelijk te maken voor bezoekers met beperkingen. Dit maakt het mogelijk dat bijvoorbeeld ook blinden of mensen met motorische problemen onze site kunnen gebruiken.

Naast dat we in ontwerp en bouw van de website rekening houden met toegankelijkheid, bieden wij ook een toegankelijkheidswidget. Via deze widget kunnen mensen met beperkingen onze website naar hun eigen wensen kunnen aanpassen. Er draait voortdurend een AI-tool op de achtergrond dat zorgt deze website toegankelijk blijft, zelfs als deze wordt geüpdatet.

Deze site:

  • Is geoptimaliseerd voor schermlezers en biedt automatisch hulp daarbij aan
  • Is alleen met het toetsenbord te navigeren
  • Heeft profielen voor verschillende soorten beperkingen zoals epilepsie, slechtziendheid, cognitieve beperkingen en ADHD.
  • Accepteert aanpassingen zoals het veranderen van lettertypes, kleuren en het stopzetten van animaties.
  • Heeft functies die helpen bij het begrijpen van moeilijke woorden of termen.

We proberen voortdurend onze website compatibel te maken en te houden met verschillende  browsers en technologieën. Daarnaast werken doorlopend aan verbeteringen.

Toch een problemen? Of een suggestie? Aarzel niet contact met ons op te nemen. Dat kan per e-mail (contact@catapult.nl) of telefoon (+31 0548 654 954).