Logo

"Actueel nieuws over ons pensioenfonds"

Klaar voor de toekomst

Geplaatst op: 23-10-2018

Als pensioenfonds zijn we dagelijks bezig met de toekomst. Vaak die van jou en jouw collega’s, maar de laatste tijd ook met die van onszelf. We gaan namelijk over van offline communicatie naar digitale communicatie. Daardoor kunnen we jou voorzien van actuelere informatie over jouw eigen persoonlijke pensioensituatie. Bijkomend voordeel: het is ook duurzamer.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het nieuwe portaal. Dit portaal wordt een ‘Mijn omgeving’ op de website, waar je alle informatie vindt over jouw pensioensituatie bij Pensioenfonds Robeco. Je kunt zien wat je aan pensioen hebt opgebouwd en krijgt een indicatie van wat je kunt verwachten als je met pensioen gaat. Je kunt bovendien zien welke invloed verschillende gebeurtenissen hebben op jouw pensioen. Door de koppeling met Flexioen heb je een volledig overzicht van je pensioen bij Robeco.

We willen het nieuwe digitale portaal ook gebruiken om de stap naar digitale communicatie te maken. Dit vinden we passen bij de huidige ontwikkeling, bij onze waarden op het gebied van duurzaamheid en bij onze ambities als pensioenfonds. Je vindt daarom op het portaal ook alle communicatie van het pensioenfonds met jou. Je logt in met je DigiD en hebt dus geen extra wachtwoord nodig. Het nieuwe digitale portaal wordt voor het einde van dit jaar geïntroduceerd. Hierover krijg je binnenkort meer informatie.

Ga terug

© 2023 Stichting Pensioenfonds Robeco | Ontwerp en realisatie: Catapult creëert