Logo

"Actueel nieuws over ons pensioenfonds"

ACTIEVE DEELNEMERS: Maak vanaf 22 maart je UOP-keuze

Geplaatst op: 18-03-2022

De jaarlijkse keuzemoment voor je Uitgebreide Ouderdoms Pensioen (UOP) regeling staat weer voor de deur. In MyWorkday kun je je UOP-keuze vanaf 22 maart aangeven. Let op: de deadline is 3 april. Is de UOP moet op jou van toepassing, hoef je niets te doen.

Wie komt er in aanmerking voor UOP?
De UOP-regeling is een aanvullende pensioenregeling bovenop de basisregeling. De werkgever stelt hiervoor een premie beschikbaar.

  • Bruto UOP: als je jaarinkomen hoger dan € 84.882 is en/of je was al in dienst voor 2015.
  • Netto UOP: als je inkomen hoger is dan € 114.866.

Meer informatie over de regelingen vind je hier. Aan de hand van een beslisboom zien welke mogelijkheden bij jou zouden kunnen passen.

Waar maak ik mijn keuze?
Je kunt je keuzes aangeven in MyWorkday. Vanaf de homepage, klik op het belletje rechtsboven om je notificaties te zien. De voor jou geldende UOP opties zullen beschikbaar zijn, aangegeven als “Survey”. Klik op de notificatie om de survey pagina te openen, waar je alle informatie kunt vinden om je keuze te maken.

MyWorkDay is nieuw, en de invulvelden zijn anders dan in voorgaande jaren. In deze Quick Reference Card staat uitgelegd waar je de bedragen kunt vinden die voor jou relevant zijn en hoe je je keuze moet aangeven.

Vragen?
Als je vragen hebt stuur deze dan naar HR Service desk. Onze collega’s helpen je verder of brengen je in contact met de juiste persoon die je kan helpen.

Zie ook: Jaarlijkse keuze

Ga terug

© 2022 Stichting Pensioenfonds Robeco | Ontwerp en realisatie: Catapult creëert