Logo

Nieuw digitaal portaal

Nieuwsgierig naar jouw toekomst?

Je bent niet de enige. En daar hebben we wat voor. Een compleet nieuwe digitale omgeving, om precies te zijn. Hier heb je optimaal inzicht in en invloed op je eigen financiële toekomst bij Pensioenfonds Robeco.

Gebeurtenissen in je leven kunnen van invloed zijn op jouw pensioen. Of dat nu zakelijk of privé is. Ga je bijvoorbeeld minder werken, dan verandert waarschijnlijk ook je salaris. En daarmee ook de hoogte van je pensioenpremie en je pensioenopbouw. Ga je scheiden? Dan heeft jouw ex-partner standaard zelfs recht op de helft van je pensioen.

Het is daarom verstandig om bij elke belangrijke gebeurtenis in je leven ook even naar je pensioen te kijken. In ons nieuwe digitale portaal rekenen we – met de gegevens die we op dit moment van jou hebben – de consequenties voor je uit. Twijfel je of je bijvoorbeeld eerder met pensioen wilt? Op het portaal kun je precies zien welke gevolgen dat voor jou heeft.

Dus: verandert er iets in jouw situatie? Check dan even het digitale portaal. Dan weet je meteen als je nu iets wijzigt, welke consequenties dat heeft voor jouw financiële situatie later.

 

Bekijk de meest gestelde vragen betreffende het nieuwe digitale portaal:

Lees verder

Nieuw Digitaal Portaal

Inloggen

© 2023 Stichting Pensioenfonds Robeco | Ontwerp en realisatie: Catapult creëert