Logo

"Actueel nieuws over ons pensioenfonds"

PENSIOENCHECKER: Direct weten hoeveel pensioen jij later krijgt!

Geplaatst op: 30-10-2020

Veel mensen weten het antwoord op de vraag hoeveel pensioen je later krijgt niet direct. Je moet vaak op veel verschillende plekken zoeken en het ene bedrag is bruto en het andere bedrag netto. Dat gaat veranderen!

Tijdens de Pensioen3daagse van 3 t/m 5 november wordt de app Pensioenchecker gelanceerd. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met verschillende pensioenfondsen in Nederland en geeft je nu snel inzicht in jouw pensioen als je stopt met werken.

De Pensioenchecker

De Pensioenchecker geeft op een simpele manier antwoord op de belangrijkste pensioen vragen. Vragen als: wat krijg ik straks, wanneer krijg ik dat, wanneer kan ik stoppen en hoe kan ik mijn pensioen verhogen? Wil je meer gerichte informatie, dan kun je natuurlijk inloggen in het deelnemersportaal van Robeco. Hier staat een volledig overzicht van je opgebouwde pensioen. De app is dan ook geen vervanger van het deelnemersportaal, maar geeft je snel en gemakkelijk een eerste overzicht.

Download de app nu!

Download de app vanuit de playstore of appstore of klik hier. Log in met je DigiD en wachtwoord. Eenmaal ingelogd krijg je snel antwoord op deze vragen en weet je precies wanneer jij met pensioen kan en of je genoeg pensioen opbouwt.

Zodra je de app verlaat worden jouw gegevens verwijderd, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw gegevens zichtbaar blijven. Jouw privacy is gewaarborgd.

Meer weten? www.pensioenchecker.org

 

Ga terug

© 2023 Stichting Pensioenfonds Robeco | Ontwerp en realisatie: Catapult creëert